Sayfalar

19 Mart 2012 Pazartesi

Usain Bolt Visa reklamlarında



Visa Europe’un, tüm Avrupa’da gösterime girecek olan Usain Bolt’lu televizyon reklamları, Türkiye’de 17 Mart 2012 tarihinde başlıyor.
Reklamda, Usain Bolt’un yanı sıra Visa Europe’un 2012 Londra Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları yolculuğunda destek verdiği ve Avrupa’nın dokuz ayrı ülkesinden gelen, en iyi performansa sahip 20 atletten oluşan Visa Europe Takımı’na ait görüntüler de yer alıyor. 
(Kamera arkası görüntüleri)


Ocean Colour Scene grubunun Hundred Mile High City isimli şarkısının kullanıldığı “Hayatın Daha Hızlı Akışı İçin Visa” isimli reklam, Bolt’un Londra havaalanına inmesiyle başlıyor. Bolt, bagajını almak üzere bandın başında beklerken bavullarını bir türlü göremez, ama bir yerlere yetişmek zorunda. Bolt harekete geçince, bekleyen yolculardan biri anlaşılmaz bir şekilde Bolt’a meydan okur ve onunla yarışmaya başlıyor. Daha sonra Bolt’u ve diğer oyuncuyu sadece Visa’nın yardımıyla Londra’da yarışırken görüyoruz. İkisi de yol boyunca Visa’nın mobil ödeme, temassız ödeme ve kart hizmetlerini kullanarak alışveriş yapıyorlar. Bolt takım elbiselerinden kurtulup yarışa hazır bir atlet haline gelirken diğer oyuncu da ceket ve kravat takarak şık bir görünüme sahip oluyor.


Bolt, Londra’daki yolculuğu sırasında pek çok atletle karşılaşıyor. Önce bir otobüste Visa Takımı jimnastikçilerinden Louis Smith, BMX sürücüsü Shanaze Reade ve boksör Khalid Yafai’ya rastlıyor. Üç adım atlamacı Philips Idowu’yu ise yanında Taekwondo yıldızı Aaron Cook ve engelli atlet Stefanie Reid ile birlikte berberde saçlarını kestirirken görüyor. 



Yarışın sonuna gelindiğinde, iki karakter Olimpiyat Stadı’na ulaşır. Bolt koşu pistindeki başlangıç çizgilerinden birinde yerini alıyor. Kafasını kaldırdığında yarıştığı adamın başlangıç düdüğünü çalan hakem olduğunu fark edince muzipçe gülümsüyor. 



Bolt yarışa başlamak üzere pozisyon alırken koşuya start veriliyor ve kamera yükselerek 2012 Londra Olimpiyat Stadı’nı kuşbakışı gösteriyor. Reklam, hıza ve Visa ile yeni ödeme yöntemlerinin kolaylığına atıfta bulunarak “Hayatın Daha Hızlı Akışı İçin Visa” sözleriyle son buluyor. 



Olimpiyat Oyunları’nı tüketicilerin hayatına taşıyacak olan kampanya, Visa Altın Dünya’nın www.visa.com.tr/altindunya adresli web sitesi üzerinden, Avrupa’daki tüketicilere yönelik promosyon çalışmalarına 17 Mart tarihinde başlıyor. Kullanıcılar, bu site üzerinden 2012 Londra Olimpiyatları’na bilet kazanma fırsatı yakalarken, çekiliş ve yarışmalara katılarak çeşitli ödüllerin de sahibi olabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder